Heb jij thuis een podiumbeest rondlopen?

Spinrag organiseert in aanloop van Spinrag 2019 maar liefst drie verschillende Spinrag-ateliers (afgekort SP.AT). Wie weet is dat wel iets voor jouw kids? Ben jij tussen 8 en 18 jaar en voel je je thuis op een podium?
Heb jij zin om te bewegen, te zingen, luid te schreeuwen maar ook stil te fluisteren…
Durf jij al jouw emoties de vrije loop te laten op scène en ben je nooit bang van een enthousiast publiek?

 

Theaterateliers, workshops en trajecten bieden voor elk theatertalent een verhaal op maat!

 

Zin om erbij te zijn? Schrijf je dan in op de gratis kennismakingsworkshop op zondag 30/09. Inschrijven kan hier

 

Als jullie die dag tof vinden en wij de vonk in jullie ogen zien die ons allemaal goesting doet krijgen om samen theater te maken, dan gaan we samen aan de slag. Na deze dag delen de docenten je in in een groep en wordt beslist of je in de voorstelling, atelier of workshops terecht komt. Op die manier kan ieder creatief aan de slag in een toffe groep.

 

 

Programma SP.AT 2018-2018

 

  1. SP.AT voorstelling: een intensief traject tussen september en maart waarin je toewerkt naar een voorstelling die op Spinrag wordt gepresenteerd.  Meer info
  2. SP.AT atelier: 10 theatersessies waarin je je theatertalenten ontwikkelt en ervaringen opdoet. Op het eind is er een toonmoment. Meer info
  3. SP.AT workshops: theaterinitiatie in 5 smaakmakende workshops. Meer info

 

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok