Collega's gezocht

Schouwburg Kortrijk zoekt drie nieuwe collega's. Lees hieronder verder en wie weet vervoeg jij ons team:

 

  • Innovator Podium en Publiek: onze doelstelling is een zo groot mogelijke cultuurparticipatie en –betrokkenheid van alle inwoners van onze stad en regio na te streven. Het is onze rol als cultuurcentrum tussen publiek en artiest te kunnen staan en om afhankelijk van de doelgroep en de beoogde impact op zoek te gaan naar de juiste vorm. De manier waarop we dit alles aanpakken, daarin willen we innoveren. En misschien ben jij wel de geschikte m/v/x om dat te doen. Lees meer
  • Innovator Cultuur en Participatie:  Vind je co-creatie, participatie en intersectoraal samenwerken belangrijk? Wil je graag jouw ervaring hierrond delen met ons?
    Wil je in dialoog met je collega’s vormgeven aan een culturele organisatie, en haar werking in de toekomst onderzoeken en mee ontwikkelen? Houd je ervan om projecten te coördineren? Vind je het een uitdaging om het project 100 jaar Schouwburg Kortrijk te begeleiden van A tot Z en om via intern en extern overleg een stadsbreed project te realiseren? Dan ontmoeten we jou graag!
  • Plannings- en productieverantwoordelijk: Het team Realisatie is het centrale team in de organisatie dat de dagelijkse werking mogelijk maakt. Samenwerking met elk van de andere teams is hiervoor cruciaal. De “Verantwoordelijke Planning en Productie” is de verantwoordelijke van dit team en zorgt voor de nodige praktische leiding, coördinatie en planning. Hij/zij is dus dé tussenpersoon tussen de verschillende teams in de werking en maakt de productionele en technische vertaling van de inhoudelijke programmering en de verhuur van de zalen. Lees meer. 

 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring