Help Schouwburg Kortrijk groeien

 Dit voorjaar zijn er heel wat stagiairs aan de slag in en rond Schouwburg Kortrijk. Ze leren de sector kennen en helpen ons een handje. Meer zelfs! Twee van onze stagiairs onderzoeken een sectorspecifieke vraagstelling in Schouwburg Kortrijk. Kan jij hen helpen?

Millenials gezocht

Ben je tussen 20 en 38 jaar oud ? Ben je in het afgelopen jaar een aantal keer naar Schouwburg Kortrijk gekomen ? Heb je een culturele hobby zoals dans, theater of muziek?  Of ben je gewoon een cultuurfanaat ?


Proficiat! Dan ben jij een Millennial en dé ideale kandidaat om deel te nemen aan mijn onderzoek. In het kader van mijn opleiding communicatiemanagement ben ik op zoek naar het antwoord op de vraag : ‘Hoe kunnen we Millennials activeren om vaker aan cultuurparticipatie te doen?’.


In een groepsgesprek ga ik graag dieper in op de eventuele drempels die jij ervaart. De gesprekken staan gepland op 16,17 en 18 april in de Schouwburg, telkens om 19u.
Deelnemers worden beloond met een waardebon van UiT in Kortrijk en uiteraard wordt er een hapje en een drankje voorzien.
Interesse om deel te nemen of nog vragen ? Stuur me gerust een mailtje via amber.moreels@student.howest.be.

Jongeren en dans

Ben je tussen de 16 en 26 en kom je uit regio Kortrijk? Dan heb ik jou nodig!

Ik ben Maarten Degezelle en ik zit momenteel in mijn 3e jaar Cultuurmanagement in VIVES Brugge. Ik schrijf in het kader van mijn opleiding een bachelorproef. Het onderwerp van mijn bachelorproef is participatie van jongeren (16-26j) aan dansvoorstellingen in Schouwburg Kortrijk. Het doel van deze enquête is om zoveel mogelijk informatie te verzamelen die me kan helpen bij het schrijven van mijn bachelorproef. Deze enquête duurt maximum 5 minuten. Alvast bedankt!


Doe mee

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring