Wegenwerken in Kortrijk

Belangrijkste tips

  • Vertrek op tijd naar de voorstelling. Onze foyer is voor de voorstelling altijd open of geniet van een drankje op één van de vele terassen rond Schouwburg Kortrijk
  • Probeer het openbaar vervoer te gebruiken. Schouwburg Kortrijk ligt op wandelafstand van Station Kortrijk. Gebruik de reisplanner van de NMBS om na ta gaan als er nog een trein vertrekt na het einde van de voorstelling.
  • Kom je toch met de wagen. Parkeren doe je best op Parking Haven of Parking Kortrijk Weide. Beide parkings liggen op wandelafstand van Schouwburg Kortrijk. De parking op het Conservatoriumplein heeft een beperkte capaciteit. 
  • Als je de Parking Schouwburg gebruikt: hou dan zeker rekening met eventuele omleidingen. Deze ontdek je hier. 


    Meer informatie

    Het Stationsproject Kortrijk wil de mobiliteit voor alle weggebruikers verbeteren en van de stationsbuurt een autoluwe en groene buurt maken. De vernieuwing van dit stadsdeel tussen het station en Kortrijk Weide zal ruim 10 jaar duren. Het eerste deelproject is de bouw van een fiets- en bustunnel, een wegtunnel en ondergrondse parking.

    De bouw van de wegtunnel en parking start in september 2019. De heraanleg van het Stationsplein, Minister Tacklaan en de bouw van een nieuw station maken onderdeel uit van volgende deelprojecten.Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring