Talent gezocht

Altijd al zin gehad om zelf te dansen in een professionele context? Lees dan snel onderstaande info. Zowel fABULEUS als Alexander Vanhournhout organiseren binnenkort audities in onze streek waarbij ze op zoek gaan naar jongeren met een passie voor dans. Wie geselecteerd wordt, werkt gedurende een bepaalde periode met professionele choreografen en danst later op een aantal grote podia.

  1. fABULEUS – project Stravinsky

Concertgebouw Brugge maakt samen met fABULEUS (Project) Stravinsky, een hedendaagse dansproductie met jongeren. Choreografen Thomas Vantuycom en Elisabeth Borgermans vertrekken voor deze productie vanuit hedendaagse dans. De eerste voorstellingen zullen live begeleid worden door een gigantisch symfonisch orkest! Voor deze productie zoeken we jongeren tussen 13 en 21 jaar die gepassioneerd zijn door dans. Het maakt niet zo uit met welke dansstijl je al ervaring hebt. Zolang je er maar voor open staat om nieuwe manieren van bewegen te ontdekken. Meer info en inschrijven kan via naar de auditiepagina

 

  1. Alexander Vantournhout – Trough the grapevine XS

Alexander Vantournhout repeteert momenteel volop voor zijn nieuw voorstelling ‘Through the Grapevine’, die in de zomer van 2020 in première zal gaan. Het wordt een duet met danser Axel Guérin, en danseres Emmi Väisänen zal als artistiek medewerker de creatie begeleiden. 

In de rand van deze creatie zal Emmi zelf ‘Through the grapevine XS’ maken, een juniorversie en daarvoor zoekt ze 12 jongeren (vanaf 12 jaar) die zin hebben om samen aan de slag te gaan in 10 repetities. Het resultaat zal getoond worden in Tielt, in Roeselare en in Kortrijk.

Meer info en inschrijven kan via  cie@alexandervantournhout.be. Inschrijven moeten voor 9 januari ’20.

 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring