Help Schouwburg Kortrijk

Iedereen draagt vandaag zijn steentje bij om deze Coronacrisis te bestrijden. Ook wij helpen waar we kunnen: voorstellingen verplaatsen/annuleren is één iets. Maar ook wij werken bijna allemaal van thuis uit. 

Uiteraard zijn wij volop bezig met de toekomst. De volgende seizoensbrochure staat in de steigers. Maar er is een klein probleem en jij kan ons helpen.  Onze fotograaf voor de nieuwe seizoensbrochure kan niet naar Kortrijk komen.

Op social media zien we dat ons publiek creatief en solidair is. Daarom leggen we het creatieve ei van onze nieuwe seizoensbrochure in jullie handen. Toon hoe jij Kortrijk solidair maakt. Neem een creatieve foto van warmte en zorg en Schouwburg Kortrijk geeft jouw foto een podium. Letterlijk. Want jouw foto wordt opgenomen in de nieuwe seizoensbrochure van Schouwburg Kortrijk.

Meedoen kan door je inzending te mailen naar schouwburg@kortrijk.be of te reageren met je foto op de Facebookpagina van BK6. Vermeld zeker je naam en wat je op de foto ziet. 

Met deze oproep geven we gehoor aan een andere oproep. Een oproep van BK6.  BK6 moet uitgroeien tot een open platform voor wie Kortrijk en regio wil veranderen via kunst en creativiteit. Ze zullen de komende weken creatieve uitdagingen lanceren om de solidariteit tussen Kortrijkzanen aan te wakkeren, ook in deze moeilijke tijden. Ze ondersteunen bestaande acties maar vroegen ons actief of we een idee hadden om mensen via kunst of creativiteit aan te zetten tot meer solidariteit? Bij deze! 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring