Natalia & Neve: Vuurwerk gegarandeerd!

Natalia & Jef Neve

Natalia & Jef Neve
wo 23
januari

Ontdek en geniet

 

Onderdeel van:
Must see

Jef Neve en Natalia op één podium: het lijkt een of andere uitdaging voor een nieuw tv-format, maar niets is minder waar. De twee Kempenaren stonden al een paar keer per toeval samen op de scène, en steeds spatte het plezier ervan af. In dit nieuwe project geen toeters en bellen rond Natalia en geen typische ritmesectie bij Jef, maar wel veel oren naar elkaar. Het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen met de veelzijdigste pianist van dit moment: dat levert gegarandeerd vuurwerk op!

 

Een voorsmaakje? Bekijk hier het nummer dat Jef Neve en Natalie brachten in 'Van Gils & Gasten' op woensdag 5 december.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Bernd Hendrickx
Bernd Hendrickx
Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok