Hoe beter naar dans en theater kijken?

Workshop Theaterkijken

Filip Tielens
wo 23
januari
  • wo 23 jan
    19:30
    Arenatheater
    uitverkocht

Je houdt van theater of dans, maar je weet niet goed hoe er zelf aan te beginnen? Dan is deze workshop iets voor jou. Je hoeft niet zelf te acteren. Wel kom je te weten hoe een voorstelling wordt gemaakt. Bouwstenen zoals verhaal, vorm, decor, en acteurs toets je aan subjectieve elementen zoals voorbereiding, smaak en gevoel.

Podiumjournalist Filip Tielens (De Standaard, Klara en De Zendelingen) reikt je handige tools aan om beter te kijken naar en te spreken over theater en dans. Een laagdrempelige workshop in kleine groep.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok