Pauline D
zo 4 okt ’20 15:00 en 17:00
De thee Komboecha bezorgt al je zintuigen een ware beleving!

#1 KOMBOECHÀ "Kookworkshop ter voorbereiding op het einde van de wereld #1"

Sien Vanmaele
4 okt ’20
15:00 en 17:00

€ 16 - € 6 (-26)

In haar eerste deel #komboecha dompelt Sien Vanmaele zich onder in de wereld van komboecha. Komboecha is gefermenteerde thee. Door het toevoegen van micro-organismen aan thee, liefdevol ook wel 'de  coby' genoemd, ontstaat er een heerlijke helende sprankelende drank. Al brouwend vraagt Sien zich af hoe het verder moet met de wereld en of komboecha ons misschien kan redden van het einde van de wereld. Samen met Sien brouw je in deze korte performance je eigen komboecha die je mee naar huis mag nemen. 

Duur: De performance zelf duurt 30 minuten. Na de workshop krijg je wel een eigen Komboecha mee naar huis (inbegrepen in de prijs).
 

Ik weet niet of dit het einde der tijden is,
of het begin van het einde,
of het einde van een slechtbegonnen begin.

Voor u ziet u een nieuw begin.
Een universum van micro-organismen.
Het begin van komboecha.
(Sien Vanmaele)

Sien dompelt zich onder in de wereld van komboecha. Komboecha is gefermenteerde thee. Door het toevoegen van micro-organismen aan thee, liefdevol ook wel 'de scoby' genoemd, ontstaat er een heerlijke helende sprankelende drank. Al brouwend vraagt Sien zich af hoe het verder moet met de wereld en of komboecha ons misschien kan redden van het einde van de wereld. Samen met Sien brouw je in deze korte performance je eigen komboecha die je mee naar huis mag nemen. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Deze kookworkshop bestaat uit 3 delen, het eerste deel is live in de schouwburg, de 2 andere delen zullen digitaal te volgen zijn vanuit je eigen keuken. Je kan voor elk deel apart inschrijven, maar ook voor de 3 delen samen.

We gebruiken diensten als Youtube en Vimeo voor video's en andere media. Om deze te kunnen zien, moet u toestemming geven tot het plaatsen van cookies. Meer informatie…

Cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Zo wordt uw winkelmandje onthouden tijdens de bestelling en kunt u inloggen op de website.

Maar cookies zijn ook nodig om de ervaring op de website te verrijken. Bijvoorbeeld media van derde partijen, zoals video's, gaan vaak gepaard met cookies. Ook houden we statistieken bij om de site doorlopend te verbeteren.

Als laatste worden cookies ook gebruikt om informatie rond onze marketing-activiteiten, zoals nieuwsbrieven en advertenties, zo efficiënt en persoonlijk mogelijk uit te kunnen uitvoeren.

Cookie instellingen

Credits

Coaching: Peter De Bie. Met de kombucha, kennis & inspiratie van: Bron Kombucha. Met dank aan: Rani Decock voor het meewerken aan het vooronderzoek.  Foto: Pauline D

Cookies

We maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content van derden af te beelden, zoals ook video’s, en voor verschillende andere toepassingen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door ‘akkoord’ te klikken, stemt u hiermee in. Als u niet akkoord bent, kunt u via de knop ‘Instellingen aanpassen’ uw voorkeuren opgeven. Meer informatie…

Cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Zo wordt uw winkelmandje onthouden tijdens de bestelling en kunt u inloggen op de website.

Maar cookies zijn ook nodig om de ervaring op de website te verrijken. Bijvoorbeeld media van derde partijen, zoals video's, gaan vaak gepaard met cookies. Ook houden we statistieken bij om de site doorlopend te verbeteren.

Als laatste worden cookies ook gebruikt om informatie rond onze marketing-activiteiten, zoals nieuwsbrieven en advertenties, zo efficiënt en persoonlijk mogelijk uit te kunnen uitvoeren.

Cookie instellingen