Bert Dockx keert terug naar zijn jazzroots

JazzLab 2.5

Ottla
wo 6
februari

JazzLab Series bestaat vijfentwintig jaar, en dat wordt in JazzLab 2.5 gevierd met de blik op de toekomst. Vier topmuzikanten krijgen carte blanche. In februari is het de beurt aan Bert Dockx.

 

De frontman van Flying Horseman en Dans Dans keert terug naar zijn jazzroots. De zanger-gitarist die nog nooit een slechte recensie kreeg, bouwde de voorbije 15 jaar aan een oeuvre dat zowel in een alternatieve rockomgeving als in jazzkringen bewonderd wordt. Voor zijn carte blanche voegt hij het hedendaags jazzproject Ottla toe aan zijn reeds imposante carrière. Met de bezetting van Ottla zet hij in op spontaniteit, intensiteit en spelplezier.

 

Ze spelen zowel eigen werk als composities van grootmeesters als Monk, Ellington en Sun Ra.

 

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk & Wilde Westen vzw.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Thomas Geunis
Thomas Geunis

Credits

Gitaar: Bert Dockx. Bas: Nicolas Rombouts. Drums & elektronica: Yannick Dupont. Drums & percussie: Louis Evrard. Altsax: Frans Van Isacker. Live mixing: Daniel Stevens.

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok