Jools Holland brengt Marc Almond mee

Jools Holland and Guests

Jools Holland and Guests
wo 27
februari

Marc Almond komt ook 

Jools Holland werd geboren als muzikant: hij leerde zichzelf als kind piano spelen en trad als tiener al op in Londense pubs. Later scoorde hij met de band Squeeze en met Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra. Maar ook op tv voelt de pianist zich als een vis in het water – wie heeft er nog nooit gehoord van ‘Later… with Jools Holland’?

 

In 2019 is Jools Holland op internationale theatertournee. Niet met een bigband, maar met een strak op elkaar afgestemde groep die de groove tot leven brengt en de zaal doet meedeinen op het ritme van de blues.

 

Guests

  • Marc Almond (!)
  • Ruby Turner (Wat een stem!) 
  • Louise Marshall
  • Beth Rowley 

 

 

  

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk m.m.v. CC Guldenberg Wevelgem.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring