© KREW

Influencer

Henk Rijckaert
Volg insta-Henk!
vr 28 jan ’22 - di 5 apr ’22
28 jan ’22
-
5 apr ’22

Deze voorstelling wordt verplaatst naar dinsdag 05.04.'22. De tickethouders worden zo snel mogelijk - via mail - op de hoogte gehouden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Mensen die Henk Rijckaert al een tijdje volgen, weten het: hij is niet van sociale media weg te slaan. Instagram, YouTube, Facebook: Henk is aanwezig! Hij staat dagelijks in contact met al zijn volgers, als een echte influencer. Mét invloed!

En met die verantwoordelijkheid moet hij voorzichtig omgaan. Er zijn collega-influencers die dat niet doen, die producten aan hun volgers slijten zonder ook maar even na te denken. 

Maar Henk, die staat voor kwaliteit. Als hij iets aanraadt, dan mag je zeker zijn dat het goed is. Daarom kan hij maar één ding zeggen: koop kaarten voor deze voorstelling!

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Voor deze voorstelling hanteren we een minimumleeftijd van 16 jaar.