© Maaike Cafmeyer & Peter De Graef

Hullep

Maaike Cafmeyer & Peter De Graef
Eerste hullep bij narcisme
za 5 feb ’22 20:15
5 feb ’22
20:15
  • 5 feb ’22
    20:15
    Schouwburgzaal

Actrice Maaike Cafmeyer en schrijver-speler Peter De Graef slaan samen met drie muzikanten de handen in elkaar in deze tragikomische, muzikale theatervoorstelling. Laat je ego thuis! 

 

Vertel je vaak en graag sterke verhalen? Probeer je je beter voor te doen dan je bent? Vind je voor alles wel een uitleg of een excuus? Betaal je geleend geld wel eens niet terug en is overspel gewoon een leuke hobby? Vind je mensen die je vertrouwden achterlijk, dom en naïef als ze door jou in de problemen zijn gekomen? Hou je van risico’s? 

Sidder en beef als je vooral ‘ja’ moest antwoorden op deze vragen, want dan heb je de ‘Hullep’ nodig van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef. De actrice en de schrijver-speler slaan samen met drie muzikanten de handen in elkaar in deze tragikomische, muzikale theatervoorstelling. Laat je ego thuis! 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.