© Kurt Van der Elst

Doe de groeten aan de ganzen (6+)

HetPaleis & De Nwe Tijd / Freek Vielen
Stukje taart, Pietje De Dood?
vr 11 feb ’22 19:00 - 20:10
11 feb ’22
19:00 - 20:10
  • 11 feb ’22
    19:00 - 20:10
    Schouwburgzaal

Freek Vielen creëert samen met Danny Ronaldo, Margo Verhoeven en Tim David een wonderlijke wereld waarin ze samen met jou het leven én de dood vieren. Vielen bewerkte in 2017 het bekroonde jeugdboek 'Niets' van Janne Teller. 'Doe de groeten aan de ganzen' is zijn tweede jeugdtheatervoorstelling.

Precies een jaar geleden verloren een broer en zus hun hond. Daarom vieren ze feest. Net wanneer de taart is aangesneden, gaat de bel. Wie staat er aan de deur? De Dood. En dat blijkt heel gezellig… 

Freek Vielen creëert samen met Danny Ronaldo, Margo Verhoeven en Tim David een wonderlijke wereld waarin ze samen met jou het leven én de dood vieren. Vielen bewerkte in 2017 het bekroonde jeugdboek ‘Niets’ van Janne Teller. ‘Doe de groeten aan de ganzen’ is zijn tweede jeugdtheatervoorstelling.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Een melancholische poëtische voorstelling die jong en oud laat lachen, die jong en oud ontroert, laat nadenken, die jong en oud bij de lurven pakt. Intens en innemend.

Theaterkrant

Credits

Tekst & regie: Freek Vielen. Spel: Tim David, Danny Ronaldo & Margo Verhoeven. Dramaturgie: Rosa Vandervost. Kostuums: Sabina Kumeling. Muziek: Harald Austbø. Vorm & licht: Czeslaw de Wijs. Met steun van: Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka.