© Hugo Van Beveren

Bart Peeters

Intiem met ideale mannen.
wo 16 feb ’22 - za 19 mrt ’22
16 feb ’22
-
19 mrt ’22

De populaire mix van folk, wereldmuziek, een beetje hiphop en een vleugje jazz van Bart Peeters en zijn Ideale Mannen komt helemaal tot zijn recht in Schouwburg Kortrijk. Verwacht veel liedjes uit hun jongste plaat maar ook heel wat tijdloze Peeters-hits!

Tussen november 2019 en januari 2020 speelden Bart Peeters en zijn Ideale Mannen 15 uitverkochte concerten in de Lotto Arena: wat een warm bad was dat! Maar Bart Peeters kondigde het toen al aan: "Nu kijken we uit naar schaalverkleining." Precies wat hij en zijn Ideale Mannen met deze theatertournee doen. 

Hun populaire mix van folk, wereldmuziek, een beetje hiphop en een vleugje jazz komt helemaal tot zijn recht in Schouwburg Kortrijk. Verwacht veel liedjes uit hun jongste plaat maar ook heel wat tijdloze Peeters-hits!

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.