© Four Aces

Plan BE

Four Aces
Koppig en Belgisch
zo 20 feb ’22 11:00
20 feb ’22
11:00
  • 20 feb ’22
    11:00
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

In ‘Plan BE’ gaat het gitaarkwartet Four Aces aan de slag met parels van eigen bodem. Stukken met karakter, met een hoek af, koppig ook, een beetje je-m’en-foutistisch – kortom: puur en onversneden Belgisch.

De Belgen César Franck, Frédéric Devreese, Django Reinhardt en Jacques Brel zijn tot ver buiten de landsgrenzen een begrip. Het kruim van de Belgische componisten staat dan ook centraal tijdens dit hart- en oorverwarmende concert. In ‘Plan BE’ gaat het gitaarkwartet Four Aces aan de slag met parels van eigen bodem. Stukken met karakter, met een hoek af, koppig ook, een beetje je-m’en-foutistisch – kortom: puur en onversneden Belgisch. 

Het Four Aces Guitar Quartet ontstond in 2008 en speelde sindsdien in de mooiste zalen van België, zoals Bozar, Flagey, deSingel, Concertgebouw Brugge en tal van culturele centra. Het toerde ook door Nederland, Duitsland, Italië, Slovenië, Oekraïne, Georgië, Amerika en China. 

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk i.s.m. Wilde Westen vzw & Conservatorium Kortrijk.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

© Four Aces