© Bob Karman

Oxytocin

Isabelle Beernaert / IB The Company
Knuffelen in het pluche.
zo 20 feb ’22 17:00
20 feb ’22
17:00
  • 20 feb ’22
    17:00
    Schouwburgzaal

Met haar nieuwe, warme choreografie voorziet Isabelle Beernaert ook jou van een stevige dosis geborgenheid. Herontdek de kracht van geknuffel in onze knusse schouwburg!

Ooit gehoord van oxytocine, het ‘knuffelhormoon’? Dat komt vrij bij een aanraking, een knuffel, het liefdesspel, een baby die gevoed wordt door zijn mama. Oxytocine maakt ons weerbaar tegen stress, verslaving en angsten. Maar waar was het knuffelhormoon tijdens de lange periodes van afzondering waar we allemaal door moesten? Met haar nieuwe, warme choreografie voorziet Isabelle Beernaert ook jou van een stevige dosis geborgenheid. Herontdek de kracht van geknuffel in onze knusse schouwburg! 

Isabelle Beernaert weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Ze is een unieke choreografe met het vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar een buitengewone choreografie. Haar choreografieën brengen tot leven wat elk mens doormaakt en op een bepaald moment voelt in het leven. Het publiek kan zichzelf herkennen in het gevoel en het verhaal dat op het podium wordt uitgebeeld.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Oorspronkelijk script: Isabelle Beernaert. Choreograaf, scenograaf & regie: Isabelle Beernaert. Lichtontwerp: Mike Den Ottolander & Isabelle Beernaert. Kostuumontwerper: Isabelle Beernaert. Producent: Dancers On Stage (België) & Stichting Dancers On Stage (Nederland). Dansers: 6 (internationale) dansers van IB The Company.