Het Penhuis

Jonge gasten: Maarten van der Graaff, Lieke Kézér & gastheer Luc Vanhauwaert
zo 17
maart

Maarten van der Graaff (1987) debuteerde in 2013 met ‘Vluchtautogedichten’. Vorig jaar publiceerde hij ‘Dood werk’ en verscheen zijn eerste prozaboek ‘Wormen en engelen’.

Lieke Kézér (1976) is film- en televisiewetenschapper en werkt als journalist. Ze won de Bronzen Uil 2017 en de ANV Debutantenprijs met de roman ‘De afwezigen’.

Gastheer Luc Vanhauwaert (1959) is radiomaker en werkt op de redactie van Radio 2 West-Vlaanderen. In 1997 kreeg hij voor zijn kortverhaal ‘De navelkrater’ een premie in de Prijs Letterkunde van de provincie West-Vlaanderen. Daarna verscheen ‘Rood tussen het zwart’. Hij schreef ook al voor theater.

Een organisatie van Bibliotheek Kortrijk m.m.v. Schouwburg Kortrijk.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring