© Phile Deprez

Serenade

Desnor / Louis Janssens
Geef je over aan de liefde
di 22 mrt ’22 20:15
22 mrt ’22
20:15
  • 22 mrt ’22
    20:15
    Schouwburgzaal (ongenummerd)

‘Serenade’ is een ode aan de liefde in al haar complexe facetten, een grillig feest waarin de liefde queer is: ontwrichtend, verbindend, fluïde en ongrijpbaar. Al associërend, citerend, dansend en zingend neemt theatercollectief Desnor je mee naar een denk- en gevoelswereld waarbij de grote emoties niet worden geschuwd. Geef je over! 

‘Serenade’ is een ode aan de liefde in al haar complexe facetten. Het is een eclectische partituur opgebouwd uit herkenbare en minder bekende stemmen. Een grillig feest waarin de liefde queer is: ontwrichtend, verbindend, fluïde en ongrijpbaar. 

Louis Janssens verbeeldt een nacht waarin een web van verhalen, liederen en teksten samenkomen. Zo ontvouwt zich een denk- en gevoelswereld waarbij de grote emoties niet worden geschuwd. Al associërend, citerend, dansend en zingend ontstaat er een groet aan de ander.

Desnor ontstond in 2012 als een tweekoppig theatercollectief met Louis Janssens en Ferre Marnef. Het werk van Desnor leest als een portret van deze tijd en hoe de wereld (niet) werkt. ‘We geloven in het doen. We geloven in het begin. In het doen ligt het begin.’ 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Van & met: Louis Janssens. Eindregie: Peter Seynaeve. Artistiek advies: Ferre Marnef. Techniek: Max Adams. Dramaturgisch advies: Simon Baetens & Elias D'hollander. Productieleiding: Eva de Wolf. Productie: Desnor. Coproductie: d e t h e a t e r m a k e r & Muziektheater Transparant. Met steun van: de Vlaamse Gemeenschap & O. Festival Rotterdam. Met dank aan: CAMPO, Productiehuis Theater Rotterdam, CC Berchem, Kaaitheater, Celeste Verhoeven, Fortuna Mahieu, Mitch van Landeghem, Maya Dhondt, Tim Taveirne, Willem de Wolf, Zindzi Tillot Owusu, Bauke Lievens, Nora Ramakers & Tessa Vannieuwenhuyze.