Een adembenemend concert voor alle liefhebbers van klassieke en hedendaagse muziek

Walter Hus

Walter Hus
zo 17
maart

 Componist en pianist Walter Hus is niet bang voor een experiment

 Walter Hus toerde de wereld rond met de avant-gardemuziek van ‘Maximalist!’ maar hij schrijft net zo goed voor orkesten of werkt samen met theatergezelschappen, schrijvers, rockmuzikanten en technoproducers. Sinds 2000 is zijn grote liefde het Decap-orgel, een computergestuurd orkest, waarmee hij soundtracks, opera’s, filmscores en zelfs rockmuziek maakt. In Schouwburg Kortrijk stelt hij solo zijn nieuwe album voor in de concertstudio van Kortrijk. Een adembenemend concert voor liefhebbers van klassieke en hedendaagse muziek.

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk, Wilde Westen vzw & Legato vzw.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring