© Pieter Dumolin

TATTARЯATTAT! (3+)

Frieda
Dromen voor jong en oud
zo 22 mei ’22 15:00 - 15:45
22 mei ’22
15:00 - 15:45
  • 22 mei ’22
    15:00 - 15:45
    Schouwburgzaal

In 'TATTARЯATTAT!' loopt alles en iedereen elkaar tegen het lijf. Plank treft Balk, Vrouw knalt op zichzelf, Groot slaat Klein gade. Abstract kletst met zijn evenbeeld of kibbelt met Concreet. Hoe klinkt Blauw? Wat doet Plat? Met hoeveel is Stevig? Er wordt samen- of tegengewerkt, geduwd, getrokken, onderhandeld en gekopieerd. 'TATTARЯATTAT!' is een bewegend beeldend werk dat de dingen ordent maar vooral ook doet dansen, zingen en verbeelden. Durf te dromen vanavond! 

In 'TATTARЯATTAT!' loopt alles en iedereen elkaar tegen het lijf. Plank treft Balk, Vrouw knalt op zichzelf, Groot slaat Klein gade. Abstract kletst met zijn evenbeeld of kibbelt met Concreet. Hoe klinkt Blauw? Wat doet Plat? Met hoeveel is Stevig? Er wordt samen- of tegengewerkt, geduwd, getrokken, onderhandeld en gekopieerd. TATTARЯATTAT! is een bewegend beeldend werk dat de dingen ordent maar vooral ook doet dansen, zingen en verbeelden. 

‘TATTARЯATTAT!’ is een bewegend beeldend werk dat categoriseert, classificeert, ordent maar ook danst, zingt en droomt. Een feestelijke ontdekking van verschil en overeenkomst die door zowel ouder als kind beleefd en geïnterpreteerd mag worden. Durf te dromen vanavond!

De pers over 'TATTARЯATTAT!':

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Knettergek spel met houten plankjes (…) Associatief, maar ook completely different à la Monthy Python. Deze productie verrast jong én oud, en blijft dat doen door een strakke enscenering.

Tuur Devens

Credits

Van & met: Tina Heylen, Eva Binon, Patrick Vervueren & Ephraim Cielen. Technische ondersteuning: Anton Leysen of Klaartje Vermeulen. Kostuum & vormgeving: Tina Heylen. Lichtontwerp: Lucas Van Haesbroeck & Anton Leysen. Coproductie: FroeFroe.