Hartverwarmend slaapliedjesconcert (2,5+)

Wiegelied

Esmé Bos & Bart Voet
31 mrt
11:00 - 15:00

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet brengen een intiem concert voor een jong publiek. Slaap- en wiegeliedjes van over de hele wereld, in verschillende talen. Liedjes van heel dichtbij, ook al komen ze soms van heel ver. Puur, onroerend en ontwapenend. ‘Wiegelied’ is misschien wel het allereerste concert voor de allerkleinste kijkers.

M.m.v. Gezinsbond Gewest Kortrijk (leden krijgen € 1 korting op de 'lidkaart waarmee je spaart')

 

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Paulien Verlackt
Paulien Verlackt
Esmé Bos werkt hard en dat hoor je, precies omdat je het niet hoort. Omdat het, dankzij het harde werk, helemaal vanzelf lijkt te gaan. Ze opent haar mond en tovert net als La Poppins de wereld in slaap met de niet mis te verstane boodschap om toch vooral wakker te blijven.
Annemie Tweepenninckx, De Standaard

Credits

Zang & percussie: Esmé Bos. Gitaar, loopstation & zang: Bart Voet. Techniek: Geert De Wit.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring