(c) Lukas Lelie

Kwestie van smaak

Lukas Lelie
Een hoop droge oneliners en observaties met een groot gebrek aan pretentie
vr 18 nov ’22 - za 19 nov ’22
18 nov ’22
-
19 nov ’22

Lukas Lelie weet al lang waar hij gelukkig van wordt: 'eten'. En omdat Lukas niet graag alleen eet op tournee neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act. Verslik je niet tijdens het lachen!

Lukas Lelie heeft sinds zijn debuutshow ‘Ik Doe Mijn Best’ niet stilgezeten. Zo werkt hij al jaren voor en achter de schermen mee aan ‘De Ideale Wereld’, leerde hij Vlaanderen de koekenrayon kennen via ‘Standaard Koekhandel’ én is hij ook eens twee kilometer gaan joggen. Tot zover de grote verwezenlijkingen, want verder draait het leven van Lukas nog steeds grotendeels om eten, met alle onvermijdelijke bijwerkingen van dien. In zijn tweede zaalshow ‘Reflux’ vertelt hij over de zure oprispingen in zijn leven en de vragen die zijn eetlust verstoren. Net als in zijn vorige show gaat Lukas voor een hoop droge oneliners en observaties met een groot gebrek aan pretentie.

Lukas verlangt natuurlijk ook naar de catering van de cultuurcentra. En omdat hij niet graag alleen eet, neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.