Elektro-opera dwepend met Daft Punk en Air

The only way is UP

Boris van Severen & Jonas Vermeulen
vr 14
september

 Engels gesproken

Na hun felgesmaakte debuut 'The Great Downhill Journey of Little Tommy' laten Boris Van Severen en Jonas Vermeulen de zelfgeschreven soundtrack van hun nieuwe voorstelling niet uitvoeren door een rockband, maar door twee samplende dj's. De elektro-opera 'The only way is UP' is een ode aan jong zijn én aan ouder worden. Van Severen en Vermeulen spelen een stuk over alledaagse dingen, maar dan wel in een surreëel universum dat verdacht veel lijkt op een langgerekte lsd-trip.

Thomas Dhaenens
Thomas Dhaenens
Thomas Dhaenens
Thomas Dhaenens
Thomas Dhaenens
Thomas Dhaenens
Thomas Dhaenens
Thomas Dhaenens

In The only way is UP komen vier hoofdpersonages aan het woord op verschillende sleutelmomenten in hun leven: als kind, puber, jongvolwassene, dertiger, veertiger en vijftiger. Hoezeer verandert je houding tegenover bepaalde thema’s naarmate je ouder wordt? In hoeverre is de manier waarop je in het leven staat al van jongs af aan bepaald? Is er een manier om ouder worden niet langer als een eliminatie van mogelijkheden te beschouwen, maar als iets om naar uit te kijken?

Er is weinig theater waarbij je vermoeid binnengaat en buitenkomt met een enorme energiekick én met het gevoel dat er zich nog een hele nacht, een heel leven voor je uitstrekt.
Evelyne Coussens - De Morgen

Credits

Van & met: Boris Van Severen & Jonas Vermeulen. Coaching: Pieter-Jan De Wyngaert. Artwork: Sarah Yu Zeebroek. Techniek: Jonas Castelijns, Korneel Coessens & Koen Vanneste. Muziektechniek: Frederik De Witte. Productie: CAMPO. Coproductie: het KIP, d e t h e a t e r m a k e r & Het Theaterfestival met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok