Pauze

Chillow
Release debuutalbum 'Pauze'
zo 22 mei ’22 20:00
22 mei ’22
20:00
  • 22 mei ’22
    20:00
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

Met een brandende ambitie creëerde zanger/producer Chillow een indrukwekkende discografie bij elkaar.

Een full album met US hiphoplegende El Da Sensei bijvoorbeeld. Of wat dacht je van de vele samenwerkingen met nationale helden zoals Brihang, Flip Kowlier en Jeffrey Jefferson?

In 2020 trad Chillow op de voorgrond als producer van de uiterst beloftevolle West-Vlaamse rappers Low G en Walter Ego aan z’n zijde. En plus stortte hij zich - in volle Corona-tijd - op zijn eerste echte soloplaat. Voor het eerst zelf in het West-Vlaams. Dit met een frisse, jazzy, neo-soulachtige, maar tegelijk ook kwetsbaar sound waarbij hij niets uit de weg lijkt te gaan. Zijn eerste wapenfeit was de single ‘Slapeloas’, die al onmiddelijk ‘Song van de Week’ werd bij HUMO en kon rekenen op heel wat mooie reviews. De 2 laatste singles 'Gin Zin' en 'Tis Tid' werden gespeeld op meerdere nationale radiozenders. Hij was er ook te gast voor enkele interviews, onder andere bij ‘Wonderland’ op Radio 1.

Wat mag je verwachten op de 'Pauze' live act?


Met 'Pauze' komt hij zijn gelijknamig debuutalbum voorstellen.
Bij 'Pauze' staat Chillow stil. Hij neemt jou mee in zijn autobiografisch en licht poëtisch West-Vlaams verhaal. Dit met een heel jazzy / neo-soulachtige feel. De onderliggende trage hiphop grooves ontbreken er uiteraard niet aan. Ondersteund door gitarist 'Guillaume Trotta', toetsenist 'Cedric Charles', backings door Joline Esalo (PE-live) en Sarah Devos (Selah Sue-live). Dries Van Haute (Grooves en backings).

Een organisatie van schouwburg kortrijk ism Wilde Westen

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.