(c) Kurt Van der Elst

Een leuk avondje uit (8+)

hetpaleis, Theater Artemis & Het Zuidelijk Toneel / Jetse Batelaan
Een gefluisterde musical over alles wat ingewikkeld is in het leven
za 14 jan ’23 19:00
14 jan ’23
19:00
  • 14 jan ’23
    19:00
    Schouwburgzaal

In deze musical krijgen pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid allemaal hun eigen spetterende shownummer. Deze familievoorstelling zet al je moeilijke momenten al dansend en zingend in de verf! Zit het tegen? Zing het uit!

Er gaat een hoop goed, maar het leven zit helaas ook vol hindernissen. Er valt weleens iets om. En niet altijd op het goede moment. Er zijn huisdieren die ziek zijn. Er is nieuws dat je bang maakt. En dan zijn er ook nog broeken die niet goed zitten, vriendinnen die vervelend doen en van die dagen die gewoon niet leuk zijn. 

In deze musical krijgen pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid allemaal hun eigen spetterende shownummer. Deze familievoorstelling zet al je moeilijke momenten al dansend en zingend in de verf!

Maar helaas kan niet iedereen meedoen. Aan de zijlijn broeit er ook nog wat. Best lastig om uit te leggen wat dat precies is. Beetje onduidelijk allemaal. Maar wat gebeurt er nu? Wordt daar stiekem de show gestolen? Houd de dief!

‘Een leuk avondje uit’ is de nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Twee jaar geleden bundelden deze gezelschappen de krachten voor ‘Het eind van het begin van het einde’. Voor ‘Een leuk avondje uit’ trekken ze alle registers open.

De pers over 'Een leuk avondje uit':

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Een vernuftige rollercoaster van emoties waarop de gemiddelde musicalregisseur stikjaloers zou moeten zijn.

(De Morgen ★★★★)

Credits

Regie: Jetse Batelaan. Met: Mourad Baaiz, Goele Derick, Marjan De Schutter, Wijnand Gomes, Ramon Mahieu, Rosanne Waalewijn, Mylene Waalewijn, Chris van der Lee, Tristan van der Lingen & Willemijn Zevenhuijzen. Dramaturgie: Koen Haagdorens. Muziek: Keimpe de Jong & Ton van der Meer. Choreografie: Christian Celini. Decor & Lichtontwerp: Theun Mosk. Kostuum: Liesbet Swings. Regieassistentie: Tim Verbeek. Productieleiding: Klaas Tops. 1ste incipient: Stan Bannier. Productie & technische realisatie: hetpaleis, Theater Artemis & Het Zuidelijk Toneel. Toneelmeester: Jasper Van Bourgognie. Met steun van: de taxsheltermaatregel van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka.