(c) Hanneke Wetzer

Pippi Powerrrrr (8+)

Het Laagland (Nl)
Energiek theater voor jongens én meiden
wo 22 feb ’23 15:00
22 feb ’23
15:00
  • 22 feb ’23
    15:00
    Schouwburgzaal

Pippi maakt plaats voor een bonte club actrices op de dansvloer: van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen power, niet alleen met Pippi als voorbeeld, maar ook met moedige meisjes als Billie Eilish, Simone Biles en Greta Thunberg. Durf jij jezelf te zijn én te laten zien? 

Op een heerlijk chaotische theatervloer maakt Pippi plaats voor een bonte club actrices: van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen power, niet alleen met Pippi als voorbeeld, maar ook met moedige meisjes als Billie Eilish, Simone Biles en Greta Thunberg. 

Deze spannende tijd, waarin er zoveel gebeurt in de wereld en niets meer vanzelfsprekend lijkt, vraagt om frisse inzichten en nieuwe powerrrrr. Durf jij jezelf te zijn én te laten zien? Ook als anderen daar van alles van vinden? De actrices gaan deze uitdaging al spelend, zingend en dansend volop aan. ‘Pippi Powerrrrr’ is een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf

De pers over Pippi Powerrrrr:

  • "'Pippi Powerrrrr' is een energieke en aanstekelijke montagevoorstelling vol achtplussers-empowerment. De vijf spelers gieten hun persoonlijke ervaringen met angst en onzekerheid in stoer in your face-theater." (Theaterkrant)
  • "De grote kracht van 'Pippi Powerrrrr' zit hem in de energie en verbeeldingskracht van de individuele scènes, die het sterkst zijn als ze enige kwetsbaarheid toelaten." (NRC ★★★)

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Concept & regie: Inez Derksen. Spel: Kiki van Aubel, Nina-Elisa Euson, Tessa de Lange, Caroline Mgata & Eva van der Post. Dramaturgie: Annelies van Wieringen.