(c) Froefroe

Zippi (3+)

FroeFroe
Zie daar! Een olifant in de kamer!
zo 23 apr ’23 15:00
23 apr ’23
15:00
  • 23 apr ’23
    15:00
    Arenatheater
    uitverkocht

Een filosofische, hilarische  kindervoorstelling, geïnspireerd op het bekroonde boek ‘Heb jij misschien Olifant gezien?’ van David Barrow.

Een jongen speelt verstoppertje, helemaal alleen. Dat is niet zo handig, want hij vindt zichzelf nooit terug. Op een dag begint zijn verstopplaats te bibberen en te beven, te grommen en te leven, te groeien en te … spreken! Zo ontmoet het jongetje een olifant die graag mee verstoppertje wil spelen.

Huh? Olifanten kunnen zich toch niet verstoppen? Ze zijn veel te groot. Maar vooroordelen kunnen zoooo fout zijn! Wanneer zie je iemand echt staan?  Hoe anders mogen vrienden zijn? Het zijn vragen waarop ‘Zippi’ antwoorden probeert te geven. Een filosofische, hilarische kindervoorstelling, geïnspireerd op het bekroonde boek ‘Heb jij misschien Olifant gezien?’ van David Barrow.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Regie: Annelore Stubbe. Assistentie: Marc Maillard. Spel & live muziek: Fien Van Der Aa, Annelore Stubbe, Arne Leurentop & Naomi Celis (stage). Techniek: Koen Vanhoecke. Poppen, props & decor: FroeFroe atelier