(c) Fabrice Debatty

20 Years 'Birthmarks'

Ozark Henry
(Her)ontdek de hits uit de 20jarige succesplaat 'Birthmarks'
wo 26 okt ’22 20:15
26 okt ’22
20:15

De succesplaat ‘Birthmarks’ is twintig jaar oud, en dat viert Ozark Henry met een nieuwe tournee. Je kan ongetwijfeld nog meeneuriën met hits als ‘Rescue’, ‘Sweet Instigator’, ‘Seaside’, ...
Kom en (her)ontdek al deze kleppers!

De succesplaat ‘Birthmarks’ is twintig jaar oud, en dat viert Ozark Henry met een nieuwe tournee. ‘Birthmarks’ stond destijds negentig weken onafgebroken in de hitlijsten en won dubbel platina. Je kan ongetwijfeld nog meeneuriën met hits als ‘Rescue’, ‘Sweet Instigator’, ‘Seaside’, ‘Word Up’ en ‘Intersexual’. 

Naast deze kleppers en het integrale album brengt Ozark Henry nog een heleboel andere hoogtepunten uit zijn rijke oeuvre live in Kortrijk. Misschien kuste je ooit voor het eerst je lief op een van zijn nummers? Tijd voor een trip down memory lane!

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.