Het Penhuis

Alicja Gescinska & gastheer Philippe Lepers
zo 28
april

Alicja Gescinska (1981) is filosofe en schrijfster van het boek ‘De verovering van de vrijheid’. In 2016 verscheen haar debuutroman ‘Een soort van liefde’, waarmee ze de Debuutprijs 2017 won. Later dat jaar voerde ze in ‘Wanderlust’ op Canvas gesprekken met schrijvers, filosofen, wetenschappers en kunstenaars.

Gastheer Philippe Lepers (1959) is doctor in de wijsbegeerte en publiceerde over Baudrillard, Nietzsche, Borges en zingevingsproblematiek. Voor Het Penhuis interviewde hij onder anderen Ann Van Sevenant, Johan Braeckman, Philippe Van Parijs, Ann Meskens, Jean Paul Van Bendegem en Tinneke Beeckman.

Een organisatie van Bibliotheek Kortrijk m.m.v. Schouwburg Kortrijk.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok