(c) Alexander D'Hiet

Douglas Firs

Intiemer wordt een optreden niet
za 10 dec ’22 20:15
10 dec ’22
20:15
  • 10 dec ’22
    20:15
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

Gertjan Van Hellemont alias Douglas Firs verraste eind 2020 met de prachtige track ‘What If I Can’. Het was de afsluit van een heftig jaar maar tegelijk de aankondiging van een nieuw album. Resultaat is een pure, eerlijke plaat van een zoon, kleinzoon én kersverse vader die je kan komen ontdekken in onze Concertstudio. Intiemer wordt een optreden niet.

Eind 2020 verraste Gertjan Van Hellemont alias Douglas Firs met de prachtige track ‘What If I Can’, vol weemoedige gitaren en huilende trompetten. Het was de aankondiging van een nieuw album, maar ook het einde van een heftig jaar.

2020 was gestart met een absurde week, waarin hij te horen kreeg dat hij vader zou worden, maar ook dat zijn moeder nog hooguit een paar weken te leven had. Enkele weken na zijn moeder stierf ook zijn grootmoeder aan Covid-19. En intussen lag het leven helemaal stil. 

Om alles te verwerken, trok Van Hellemont naar zijn zolder om er te werken aan de plaat ‘Heart of a Mother’. Ook in de nieuwe babykamer die klaarstond, werd muziek opgenomen. Resultaat is een pure, eerlijke plaat van een zoon, kleinzoon én kersverse vader.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.