Muzikale comedy met een Spaanse slag

The Primitals

Primital Bros / Yllana
2 mei
20:15
Onderdeel van:
Best Kept Secret

Vier bewoners van een andere planeet komen op aarde terecht en willen al zingend de harten van haar bewoners veroveren. Maar door onderlinge spanningen en karakterverschillen loopt er van alles mis.

Visuele humor met goed geregisseerd trek- en duwwerk is het glijmiddel voor de a-capellagezangen. De vier zangers fietsen in hoog tempo door muziekgenres en rijgen de klassiekers aaneen: van ‘Carmina Burana’ tot Led Zeppelin, van doedelzakfolk tot Puccini. Dit is hilarische muzikale comedy met een warme, Spaanse slag.

 

In samenwerking met de Afdeling Cultuur en Wetenschappen van de Spaanse Ambassade in België. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee.

 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring