(c) Yoshie Kuwayama

Mozart in het West-Vlaams

Wannes Cappelle & Nicolas Callot
Tussen Mozart en Metaal
za 28 jan ’23 17:00 en 20:15
28 jan ’23
17:00 en 20:15

Wannes Cappelle en Nicolas Callot nemen voor hun nieuwe project liederen van Mozart onder handen. Zoals Mozart de teksten van grote dichters als Goethe durfde aan te passen aan de muziek, zet Wannes de liederen naar zijn hand. Nicolas Callot begeleidt Cappelle meesterlijk op een pianoforte uit eigen collectie.
"Kom, Wannes en Wolfgang, benevelt oes!"

Wegens het grote succes is er een extra concert om 17:00

Frontman van Het Zesde Metaal Wannes Cappelle en pianist Nicolas Callot toerden het afgelopen jaar door Vlaanderen met ‘Kom, benevelt mie’, een selectie liederen van Schubert, vertaald naar het plastische en poëtische West-Vlaams waar Cappelle zo sterk in is. 

Voor hun nieuwe project nemen ze liederen van Mozart onder handen. Zoals Mozart de teksten van grote dichters als Goethe durfde aan te passen aan de muziek, zet Wannes de liederen naar zijn hand. Nicolas Callot begeleidt Cappelle meesterlijk op een pianoforte uit eigen collectie. Kom, Wannes en Wolfgang, benevelt oes!

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.