(c) Beat Love Oracle

Beat Love Oracle

Avontuurlijk rockkwartet met marimba als kloppend hart
zo 12 feb ’23 11:00
12 feb ’23
11:00
  • 12 feb ’23
    11:00
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

Als je een avontuurlijk rockkwartet wil zijn, dan kies je voor de … marimba! Frank Zappa deed het hen al voor, maar Beat Love Oracle gaat nog een stap verder en maakt van de marimba het kloppende hart van de band. 

Voor dit nieuwe project nodigt Beat Love Oracle pianiste Liang-yu Wang uit, die het geheel nog meer power mag geven maar ook solo mag spelen. Virtuositeit, cross-over en een gezonde dosis humor: dat blijft het handelsmerk van Beat Love Oracle. 

Het concert gaat van start met nieuw en ouder werk van de band. Daarna worden de twee werken gespeeld, speciaal gecomponeerd voor piano en Beat Love Oracle. ‘Hammer Abandon’ is een werk van een tiental minuten waarin de piano zich in de steeds wisselende texturen van de band wikkelt. ‘Radical Risk’ is een waar pianoconcerto, met cadensen en een tweede deel dat vormelijk refereert aan het concerto in G van Ravel. De finale is een woeste rit, waar een oud revolutionair lied ten top wordt gedreven. 

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk m.m.v. Wilde Westen vzw & Legato vzw

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Piano solo: Liang-yu Wang. Marimba, synth & compositie: Frank Nuyts. Saxen & synth: Frank Debruyne. E-bass: Stijn Deldaele. Drums: Ronald Dhaene.