(c) Bas Verbruggen

Dear Darkening Ground

Natashia Kelly
Dichterlijke jazz die mikt op je hart
wo 15 feb ’23 20:30
15 feb ’23
20:30
  • 15 feb ’23
    20:30
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

De Belgisch-Ierse zangeres Natashia Kelly maakte enkele seizoenen geleden indruk met haar jazztrio. Nu keert ze terug met een kwintet vol sterkhouders van de Belgische jazz. De muzikanten spelen met zwier en verfijning, en Natashia Kelly’s stem en teksten mikken op je hart. Laat je raken!

De Belgisch-Ierse zangeres Natashia Kelly maakte enkele seizoenen geleden indruk met haar jazztrio. Nu keert ze terug met een kwintet vol sterkhouders van de Belgische jazz. 

Haar verhaal is geïnspireerd door dichters als Rilke en Yeats, die meer dan een eeuw geleden al schreven over de plaats van de mens in de natuur: blijft hij er deel van of probeert hij ze te onderwerpen? Het leidt tot bloedmooie muziek die in een woelige periode een poëtische en hoopvolle boodschap brengt. De muzikanten spelen met zwier en verfijning, en Natashia Kelly’s stem en teksten mikken op je hart. Laat je raken!

Interview Natashia Kelly (Radio1)

Interview Natashia Kelly (Radio Klara)

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk m.m.v. Wilde Westen vzw 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Met: Natashia Kelly, Ruben Machtelinckx, Nicola Andrioli, Yannick Peeters & Dré Pallemaerts.