(c) Disk Station

Stef Kamil Carlens and the gates of Eden Play Bob Dylan

Stef Kamil plays Dylan
do 9 mrt ’23 20:15
9 mrt ’23
20:15
  • 9 mrt ’23
    20:15
    Schouwburgzaal

Om de meester een hart onder de riem te steken, en ter ere van Dylans tachtigste verjaardag, streamde Stef Kamil Carlens op 24 mei 2021 een vooraf opgenomen concert met een eigenzinnige selectie uit Dylans oeuvre. Nu doet Stef Kamil het live nog eens over. Wie weet kijkt Dylan zelf wel mee?

Op 8 december 2019 hield Bob Dylans ‘Never Ending Tour’ halt in Washington, DC. Een virus zorgde ervoor dat Dylan deed wat niemand voor mogelijk hield: (voorlopig) niet meer optreden. 

Om de meester een hart onder de riem te steken, en ter ere van Dylans tachtigste verjaardag, streamde Stef Kamil Carlens op 24 mei 2021 een vooraf opgenomen concert met een eigenzinnige selectie uit Dylans oeuvre. Het spelplezier spatte van het scherm en de virtuele aanwezigen prezen de verrassende arrangementen. 

Nu doet Stef Kamil het live nog eens over. Wie weet kijkt Dylan zelf wel mee?

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.