(c) Nick Helderman

Remy & The Analogue Robot Orchestra

Man in duet met allerlei machines
do 16 mrt ’23 20:15
16 mrt ’23
20:15
  • 16 mrt ’23
    20:15
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

Harpist Remy van Kesteren brengt het Analogue Robot Orchestra naar de Concertstudio. Dat bestaat uit kleine instrumentjes die zichzelf kunnen bespelen. Samen brengen ze een selectie eigen composities en covers, begeleid door betoverende visuals die de wereld rondom het robotorkest van gedaante zullen doen veranderen. Mechanische magie van de bovenste plank! 

Harpist Remy van Kesteren brengt het Analogue Robot Orchestra van kunstenaar Jurjen Alkema naar de Schouwburg. Dat orkest bestaat uit kleine instrumentjes die zichzelf kunnen bespelen, door middel van elektromagneten die met een stampertje tikken op alledaagse voorwerpen.  
 
Samen brengen ze een selectie eigen composities en covers, begeleid door de betoverende visuals van Alkema, die de wereld rondom het robotorkest van gedaante zullen doen veranderen. Mechanische magie van de bovenste plank! 
 
Van het conservatorium naar wereldberoemde orkesten naar de club: de bijzondere reis van harpist Remy van Kesteren is er eentje van mooie muziek en verre uithoeken. Hij begon als klassiek muzikant en evolueerde daarna naar pop en elektronische muziek. Benieuwd hoe hij zijn robots aan het spelen zal krijgen. 

Lees ook ons inteview met Remy Van Kesteren.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.