(c) Pascal Garnier

Naima Joris

Intiem met Naima
za 18 mrt ’23 20:15
18 mrt ’23
20:15
  • 18 mrt ’23
    20:15
    Schouwburgzaal

Naima Joris debuteerde pas laat als singer-songwriter, maar haar liedjes zijn van een tijdloze schoonheid. Alsof ze altijd hebben bestaan. Breekbare en persoonlijke verhalen die een universele snaar raken en waar je kracht uit kan puren. 

Naima Joris debuteerde vorig jaar op indrukwekkende wijze met een eerste titelloze ep. Vijf zwart omrande, intense songs die de pijn en het verdriet bij het verlies van iemand dierbaar een plaats proberen te geven. Breekbare en persoonlijke verhalen die een universele snaar raken en waar je als luisteraar troost, begrip en kracht uit kon puren. 

Met de singles ‘Soon’, ‘Bellybutton’ en ‘My Home’ wist Naima meteen een sterk visitekaartje af te leveren. De titel van ‘Radio 1 Belpopbelofte’,  een gesmaakte passage in ‘Vive le Vélo’ en een MIA-nominatie voor ‘Doorbraak’ zijn maar enkele van de vele hoogtepunten die volgden. In het najaar van 2022 krijgt dit verhaal een vervolg in de vorm van een eerste langspeler waarmee Naima en haar band in 2023 het theaterlandschap zullen aandoen. Verwacht een intieme setting, songs die raken en troosten, een avond die je niet onbewogen zal laten. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Zang, piano, gitaar & saxofoon: Naima Joris. Eufonium, trompet: Niels Van Heertum. Gitaar: Vitja Pauwels. Contrabas: Lara Rosseel. Drum: Tijl Piryns.