(c) Tom Gorre

Jasper Steverlinck

Jasper knielt voor u... en zingt!
za 11 mrt ’23 20:15
11 mrt ’23
20:15

Jasper Steverlincks album ‘Night Prayer’ was een ongezien succes met een volledig uitverkochte concerttournee tot in de grootste zalen. Vorige winter ging Jasper dan weer zingen in kerken – een oude droom die werkelijkheid werd. En nu is hij klaar om enkele grote theaters aan te doen. Met zijn engelenstem brengt Jasper Steverlinck zelfs de grootste ongelovige Thomas in beroering.

Heeft Jasper Steverlinck God gevonden? Of is het eerder omgekeerd? Zijn album ‘Night Prayer’ was een ongezien succes met een volledig uitverkochte concerttournee tot in de grootste zalen. Vorige winter ging Jasper dan weer zingen in kerken – een oude droom die werkelijkheid werd. 

Geen weelderig ingepakte arrangementen. Geen technologische snufjes of nodeloze drukdoenerij. Zelfs geen modieus beatje links of rechts. Zijn album ‘Night Prayer’ bevat liedjes in de puurste, meest directe vorm. Duidelijke zinnen en onverbloemde emoties. Jasper Steverlinck geeft zich helemaal bloot op ‘Night Prayer’. En ook in Schouwburg Kortrijk. Daar blijf je niet onbewogen bij. Beloofd.

Let op onze woorden: met zijn engelenstem en unieke livepresence brengt Jasper Steverlinck zelfs de grootste ongelovige Thomas in beroering.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.