(c) Guy Kokken

Zanger-gitarist

Frank Vander linden
Een mens in z'n eentje
do 4 mei ’23 20:15
4 mei ’23
20:15
  • 4 mei ’23
    20:15
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

Waar De Mens mag rocken, is Vander linden solo wat bedachtzamer. Er is meer ruimte voor de teksten en het vloeiende gitaarspel. Een man, zijn gitaar en zijn muziek: intensiteit gegarandeerd.

Een man trekt zijn jas aan en gaat de baan op. Hij neemt zijn gitaar en reist naar een plek waar mensen naar zijn liedjes en verhalen komen luisteren. Zo gaat het al jaren, meestal met De Mens, maar soms ook helemaal alleen, of hoogstens begeleid door pianist David Poltrock. 

Onder zijn arm zitten een aantal covers (van De Mens en anderen), maar vooral songs uit zijn soloalbums ‘Frank Vander linden’ en ‘Nachtwerk’, en zeker ook uit een in 2023 te verschijnen plaat. Waar De Mens mag rocken, is Vander linden solo wat bedachtzamer. Er is meer ruimte voor de teksten en het vloeiende gitaarspel. Een man, zijn gitaar en zijn muziek: intensiteit gegarandeerd.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.