(c) Clara Hermans

WIJTWEE // NOSOTROSDOS (6+)

Nat Gras
Twee is veel dingen
vr 12 mei ’23 19:00
12 mei ’23
19:00
  • 12 mei ’23
    19:00
    Arenatheater

In ‘wijtwee // nosotrosdos’ onderzoeken Hernán Mancebo Martínez en Samuel Baidoo via beeld en beweging wat ‘twee’ allemaal kan inhouden. Ontdek het in hun universum vol dans, beeld en geluid. Een volwassen voorstelling voor kinderen, of een kindervoorstelling voor volwassenen? Of gewoon alle twee?

Twee is een hartslag, de beat van een popnummer. Twee is een ritme, een ruimtelijk patroon, een alledaagse wandel. Twee is een weg die splitst in mogelijke paden. Twee is een vader en een zoon, of een moeder en een zoon, of een moeder en een moeder. Het zijn twee vechtende stieren. Twee bomen die traag maar gestaag samen naar het licht toe groeien.

In ‘wijtwee // nosotrosdos’ onderzoeken Hernán Mancebo Martínez en Samuel Baidoo via beeld en beweging wat ‘twee’ allemaal kan inhouden. Hoe kan je in elkaars bijzijn jezelf zijn? Wat betekent het om met twee te zijn, je niet alleen te voelen, samen te zingen, te zwijgen, te vechten, te dansen, te lachen of ruzie te maken? Ontdek het in hun universum vol dans, beeld en geluid.

Een volwassen voorstelling voor kinderen, of een kindervoorstelling voor volwassenen? Of gewoon alle twee?

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Creatie & dans: Hernán Mancebo Martínez & Samuel Baidoo. Scenografie: Hanne Holvoet. Muziek: Simon Beeckaert. Projecties: Hanne Holvoet & Joris de Froidmont.Lichtontwerp: Domien De Roover. Coaching: Goele Van Dijck. Productieleiding: Kosmonaut. Met dank aan: BARRY - Karel Tuytschaever, Bart Van Dessel, Michel Vandevelde & Hanafubuki. Met de steun van: Stad Antwerpen, de Vlaamse Gemeenschap, c o r s o, STUK, CC De Factorij &  Playground.