Mokerslag van formaat

Misschien Marieke

Lieve Blancquaert & Greet Jacobs
ma 20
mei
  • ma 20 mei
    20:15
    Schouwburgzaal (ongenummerd)
    uitverkocht

Met de monoloog ‘Misschien Marieke’ stappen we in het hoofd en de wereld van een pas bevallen jonge vrouw, die op het punt staat de allerbelangrijkste beslissing in haar leven te nemen.

Lieve Blancquaert ging voor TAZ#2017 in gesprek met Oostendse moeders die in kwetsbare omstandigheden leven. Op basis van hun verhalen schreef ze samen met theatermaakster Greet Jacobs de tekst voor ‘Misschien Marieke’. Het resultaat is een beklijvende voorstelling over hoe het is om een kind te krijgen in een wereld die tegen jouw richting in lijkt te draaien.

 

'Misschien Marieke' wordt alvast getipt door Knack.
 

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk, Rhizo & Kunstencentrum BUDA.

Lieve Blancquaert en Greet Jacobs geven een mokerslag van formaat met deze moedermonoloog.
Els Van Steenberghe, Knack

Credits

Concept & tekst: Lieve Blancquaert & Greet Jacobs. Spel: Greet Jacobs. Coaching: Dirk Pauwels. Lichtontwerp: Geert Vanoorlé. Muziek: Johan Pycke. Kostuum: Marij De Brabandere. Met steun van: TAZ & de Provincie West-Vlaanderen.

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok