Sprookjesachtige wervelwind met Platel (5+)

Ola Pola potloodgat

Bronks & het Theaterfestival / Pascale Platel
26 mei
15:00

In een sprookjesachtige wervelwind komen Pascale Platel en Randi De Vlieghe in contact met zeerovers, piranha’s, krokodillen en olifanten. Ze springen van het ene verhaal naar het andere in dit vrolijke onzinstuk met een absurdistisch randje.

Deze voorstelling uit 2002 toerde lang in binnen- en buitenland én won de Grote Theaterfestivalprijs. In 2017 kroonde het Theaterfestival de voorstelling tot Golden Oldie. Ontdek nu zelf wat ‘Ola Pola Potloodgat’ zo uniek maakt. Aarzel niet, want misschien krijg je pas over vijftien jaar een nieuwe kans.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

FKPH
FKPH
FKPH
FKPH
'Ola Pola Potloodgat’ is volgens de jury een theaterwetten verbrekende voorstelling die schijnbaar nergens over gaat, maar alles in zich blijkt te hebben. Centraal staat een klein piratenmeisje dat verliefd wordt op een olifant, maar ook naar de kruidenier gaat om een kindje te kopen. De voorstelling is gemaakt voor kinderen, maar komt ook volledig tot haar recht voor alleen een volwassen publiek, aldus de jury.
De Standaard (15/09/2002)

Credits

Van & met: Pascale Platel & Randi De Vlieghe. Decor, licht & video: Karin Demedts. Bewegingsadvies: Marie De Corte. Coach: Patrick Jordens & Klaas Tindemans. Productie: Bronks & het theaterfestival.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring