(c) Nigel Williams

De weg kwijt

Nigel Williams
Is er een wegwijzer in de zaal?
za 22 apr ’23 20:15
22 apr ’23
20:15
  • 22 apr ’23
    20:15
    OC Kastanjehuis, Kooigem
    Kooigemplaats 18, 8510 Kortrijk

Nigel worstelt met de vraag: ben ik het? Ligt het aan mij, of is de wereld plots binnenstebuiten en ondersteboven? Neem samen met Williams deze gekke tijden onder de loep en lach je een kriek. Want humor is sterker dan eender welk vaccin. 

Is het een gevolg van corona? Van de klimaatverandering? Van een vervreemdende digitale wereld? Of ligt het aan de leeftijd? "Tijdens de lockdowns heb ik veel geslapen en ik ben kennelijk wakker geworden in een andere dimensie", zegt Nigel Williams. "Het is alsof ik alles ervaar in spiegelbeeld. Ben ik links? Rechts? Of lig ik gewoon op de middenberm te dromen?"

Kortom: de Belgisch-Britse comedian is de weg kwijt. Hij worstelt met de vraag: ben ik het? Ligt het aan mij, of is de wereld plots binnenstebuiten en ondersteboven? Neem samen met Williams deze gekke tijden onder de loep en lach je een kriek. Want humor is sterker dan eender welk vaccin. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.