(c) K1D

From Belgium With Love

K1D
Ode aan én aanklacht tegen België
vr 16 sep ’22 20:30
16 sep ’22
20:30

Met zijn langverwachte album 'From Belgium With Love' nestelt rapper K1D zich nog steviger in de Belgische hiphop scene. Verwacht je aan een avondje vol Engelstalige lyrics en maatschappijkritische teksten. Een ode aan en tegelijke een aanklacht tegen België. Een niet te missen must-hear!
Bovendien is er na het concert een vette afterparty met Harun in de beste concertzaal van Kortrijk.

€15

K1D is een Belgische rapper uit Sint-Niklaas en speelde eerder als voorprogramma voor o.a. Denzel Curry, Russ, en Rejjie Snow. Nu heeft hij zijn langverwachte album ‘From Belgium With Love’ uitgebracht. Het album is een ode aan én aanklacht tegen België. Met Engelstalige lyrics, veelvoudige samenwerkingen met o.a. Zwangere Guy, Chuki Beats, Alioth & Swing, en maatschappijkritische teksten, nestelt K1D zich in de Belgische hiphop scene. Must-hear!  

Na het concert is er een vette afterparty met Harun in de beste concertzaal van Kortrijk.

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk in coproductie met het Wilde Westen vzw.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

'From Belgium With Love' is absoluut geen politieke plaat waar ik door dram over wat wel en niet goed gaat in dit land. Het is meer een soundtrack om aan te tonen hoe dope Belgische cultuur kan zijn als export product. Er hangt een stigma dat we op dat vlak onder moeten doen aan onze buurlanden omdat we een klein landje zijn. Maar ik ben het daar totaal niet mee eens want: Size doesn’t matter, it’s the motion in the ocean

K1D