(c) Naomi Moonlion

HOLD

ARK/ Connor Schumacher
Iedereen perfomer
vr 11 nov ’22 21:30
11 nov ’22
21:30
  • 11 nov ’22
    21:30
    Schouwburgzaal (ongenummerd)

Connor Schumacher bouwt in 'HOLD' aan een inclusieve gemeenschap, werkend vanuit ieders eigen kracht, kwaliteit en perspectief. ‘HOLD’ vraagt ons allen een inspanning. Verwacht een lach, een traan en heel veel oefening! 

In ‘HOLD’
Everybody is an actor
Everybody is a performer
Everybody is rehearsing
Everybody is practicing — holding it together

‘HOLD’ is een feest, een noodkreet en een reikende hand. Een sociale choreografie met een sociaal proces: ‘HOLD’ maken we samen met jullie, de deelnemers. We oefenen wat mens-zijn betekent in een gepolariseerde wereld. Hoe houden we elkaar daarin vast? Welke rol spelen wij als mens, als individu in een ruimte? Welke plek neem je in, hoeveel plek neem je in en ook, hoe verhouden we ons tot elkaar? We bouwen aan een inclusieve gemeenschap, werkend vanuit ieders eigen kracht, kwaliteit en perspectief. ‘HOLD’ vraagt ons allen een inspanning. Verwacht een lach, een traan en heel veel oefening! 

WE HOLD SPACE FOR:
THE SOFT BODY
THE CURVED BODY
THE FAT BODY 
THE BLACK BODY
THE BODY IN TRANSITION 
THE STRONG BODY
THE SOCIAL BODY
THE UNSEEN BODY
THE UNKNOWN BODY
THE HIDDEN BODY
THE DARK BODY
THE POWERFUL BODY
THE BODY FULL OF LIGHT
THE PRECARIOUS BODY
THE BODY THAT CANNOT 
STAND STILL
THE FRAGILE BODY
THE MIXED BODY
THE BODY BLEND
THE BODY IN NEED
THE BODY IN EXCESS
WE HOLD SPACE FOR 
THE BODY THAT NEEDS 
TO MOVE!

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

‘HOLD’ is een initiatief van Connor Schumacher, sociaal choreograaf en artistiek leider van ARK en een samenwerking met: Romy Rockx, Theatermaker De Vrouwen Van Wanten en oprichter van de Queergym. Jeisson Drenth: Video- en multimediakunstenaar en diversiteits consultant. Gabriel Fontana: Spatial & Social Designer. Deborah Sumter: Onderzoeker Circulaire Economie & DJ van collectief. AMPFEMMININE Joana Cavaco: Performer & Community organizer voor o.a. BLM, Black Pride, Slutwalk en Kontra.