(c) Monday Agbonzee Jr.

A New World of Percussions

Hands in Motion
Reis rond de wereld in percussie
zo 8 okt ’23 11:00
8 okt ’23
11:00
  • 8 okt ’23
    11:00
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

Door akoestische instrumenten te combineren met elektronische effecten, creëert Hands in Motion een eigen speeltuin waarin naar hartenlust getrommeld, geschud en gestampt wordt. Het resultaat: groovy soundscapes en aanstekelijke beats. Trance-opwekkend!

Gedreven door hun passie voor ritmes en klanken zette Hands in Motion een speeltuin neer die draait om percussie. Door akoestische instrumenten te combineren met elektronische effecten, produceren ze een mix van organische geluiden en tijdloze sferen. Darbuka, gongs, kalimbas, riqq, doholla, bendirs, udu: het zijn slechts enkele van de instrumenten die deel uitmaken van dit percussieve en melodieuze universum. Groovy soundscapes, van trance-opwekkende thema's tot aanstekelijke beats. ‘Dawn’, hun debuut uit 2022, is de eerste stap van hun unieke artistieke reis. 

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk i.s.m. Wilde Westen vzw & Legato vzw

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Simon Leleux, Robbe Kieckens & Celestin Massot