(c) Interactive Theatre International

Faulty Towers: The Dining Experience

Interactive Theatre International
Heerlijk hels dineren
wo 18 okt ’23 en do 19 okt ’23
18 okt ’23
en
19 okt ’23

Na monstersuccessen op het Melbourne Festival, het Adelaide Festival en het Edinburgh Festival staat ‘Fawlty Towers’ weer op de planken en aan uw tafel. De nooit opgenomen dertiende aflevering voor televisie wordt werkelijkheid in het theater. Geniet van fantastische slapstick en comedy én van een heerlijk driegangendiner. Horeca was nog nooit zo hilarisch!

Iedereen kent ‘Fawlty Towers’ van op tv, maar wat als je de dolkomische chaos van Basil, Sybil en Manuel in het echt kunt meemaken? Ga dineren in het hotel en laat je bedienen en beduvelen door ’s werelds beste imitatoren van het illustere trio. Geniet van fantastische slapstick en comedy én van een heerlijk driegangendiner. Horeca was nog nooit zo hilarisch!

Geniet van de chaos, hilariteit en herkenbaarheid met Sybil, Basil en Manuel.
"Please wait to be seated and don’t mention the war!" 
"Senor Fawlty, don’t hit me! I know nothing! I am from Barcelona!"

Na monstersuccessen op het Melbourne Festival, het Adelaide Festival en het Edinburgh Festival staat ‘Fawlty Towers’ weer op de planken en aan uw tafel. De nooit opgenomen dertiende aflevering voor televisie wordt werkelijkheid in het theater.

De pers over 'Faulty Towers: The Dining Experience':

  • “Dinershow is smullen” (Algemeen Dagblad)
  • “Uitstekende rollen in slapstickachtige show” (De Volkskrant)
  • “Chaotische en hilarische belevenis” (De Telegraaf)
  • “The most adorably amusing show on the Fringe!” (The Daily Telegraph)
  • “Faultless and priceless” (The Reviewer)

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Engelstalig

Prijs incl. 3-gangendiner, excl. dranken