(c) Julie Rommelaere

Senne en Lokko
Senne Guns goes Lokko!
za 28 okt ’23 20:15
28 okt ’23
20:15
  • 28 okt ’23
    20:15
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

Senne en Lokko zijn maar met z’n tweeën, wat per definitie te weinig is voor 13 instrumenten, maar ze maken er een sport van om te weigeren dat te geloven. Drie liedjes tegelijkertijd spelen? Moet kunnen.
Een feel-good avond vol muziek en een feest voor oor èn oog, waar je met een grote glimlach weer buiten wandelt. Welkom in het muzikaal universum van Senne en Lokko. 

Nederlandstalig zanger en songschrijver van oorwurmen als ‘De goudvis’, cabaretier, muzikant bij onder meer Admiral Freebee, muzikale chef-kok in de felgesmaakte ‘Koken met classics’-podcast op Radio 1. Ja, Senne Guns kan wel wat. Maar ook heel veel niet. 

Gelukkig is er Lokko. Die is naast drummer (Buurman, Douglas Firs) ook gitarist, bassist, pianist en blokfluitist. In zijn vrije tijd bouwt hij ook nog eens spectaculaire decors. 

Senne en Lokko zijn maar met z’n tweeën en dat is per definitie te weinig voor dertien instrumenten, maar ze maken er een sport van te weigeren dat te geloven. Drie liedjes tegelijkertijd spelen? Moet kunnen. Samen gooien ze tijdens dit muzikaal cabaret oud en nieuw Senne Guns-repertoire in de blender met knotsgekke popquizideeën en classic-wist-je-datjes. Een feelgoodavond vol muziek, een feest voor oor en oog, grote glimlach gegarandeerd. Welkom in het muzikaal universum van Senne en Lokko. 

 

(c) Jokko

Senne en Lokko schuiven als curieus muzikaal cabaretduo humor en intimiteit netjes tegen elkaar. Uit het resultaat spreekt vakmanschap en een grote liefde voor de muziek en het woord.

(De Morgen)