(c) Romane Iskaria

Azad

Lila Magnin
Iedereen Azad
vr 15 dec ’23 20:15
15 dec ’23
20:15
  • 15 dec ’23
    20:15
    Budascoop, Kortrijk
    Kapucijnenstraat 10, 8500 Kortrijk

Azad betekent vrij. Azad is ook de naam van Lila's overgrootmoeder. Deze creatie verkent identiteit en oordeel, maar ook de complexiteit van vrouwelijkheid in een wereld die niet alles begrijpt.

‘Azad’ betekent ‘vrij’. Het is ook de naam van Lila Magnins overgrootmoeder. De solocreatie ‘Azad’ verkent identiteit en oordeel, maar ook de complexiteit van vrouwelijkheid in een wereld die niet alles begrijpt. De choreografe ondervraagt ons over dit lichaam dat voortdurend als een gewicht naar ons wordt teruggestuurd. Zou het niet juist een bron van kracht zijn? En hoe bereiken we een gevoel van vrijheid als onze identiteit voortdurend wordt bepaald door onderdrukkende etiketten? Misschien is het voorbij het fysieke lichaam dat vrijheid wordt gevonden?

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

CREATIE & UITVOERING: Lila Magnin. TOELICHTING AAN: Claudia Bruno, Mercedes Dassy, Annlydie Groenen, Moya Michael, Stanley Ollivier, Jeanne Sauvat & Lorena Spindler. MUZIEK: Lila Magnin. LICHTEN: Florentin Crouzet-Nico. COSTUMES: Aniyora Vegter. DISTRIBUTIE: Camille Philippot Get Down-Dancers Management. COPRODUCTIE: Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS), Mars - Mons Arts de la Scène. MET DE STEUN VAN: GC Essegem, wp Zimmer, CC Jacques Franck, BAMP, Mestizo Arts , Platform (WIPCOOP) & Kopergietery.